Registreren Inloggen
Nieuws
 Nieuws van VDK
[Terug]
Sterke verhalen van Groninger dorpen
Gemaakt op 13-5-2013 17:14:30 door Geert Doornbos voor Vereniging Dorpsbelangen Kantens

Verhalen over de kwaliteit en kracht van Kantens.

Mijn naam is Stefan van Schendel en voor mijn stage bij het Kenniscentrum Noorderruimte ben ik de komende weken op zoek naar verhalen over de kwaliteiten en kracht van Kantens. Deze verhalen horen bij het project ‘Sterke verhalen van Groninger dorpen’ en wil ik uiteindelijk eind juni bundelen in een boekje.
Het project is met een subsidie van de provincie Groningen door het Kenniscentrum Noorderruimte van de Hanzehogeschool Groningen opgezet met als doel om kwaliteiten van 16 Groninger dorpen te beschrijven. Het dorpsonderzoek maakt daar deel vanuit. In opdracht van Vereniging Dorpsbelangen Kantens is Kantens een van die 16 dorpen.

Ik wil graag verhalen van u horen over de kwaliteiten en de kracht van Kantens. Het gaat mij om verhalen die vertellen wat Kantens de inwoners biedt en hoe de inwoners Kantens samen maken tot wat het is. U kunt zich voor een interview bij mij aanmelden. Ik zoek inwoners van jong tot oud, van man tot vrouw, van autochtoon tot nieuwkomer, van cafébezoeker tot kerkganger... Doet u mee?

Wilt u graag uw positieve verhaal over Kantens kwijt? Neem dan contact met mij op!

Graag tot ziens,

Stefan van Schendel
E-mailadres: sterkeverhalenvankantens@gmail.com
Telefoon: 06-103.699.09