Registreren Inloggen
Nieuws
 Nieuws van VDK
[Terug]
Contributieronde Vereniging Dorpsbelangen Kantens
Gemaakt op 27-5-2013 15:50:10 door Geert Doornbos voor Vereniging Dorpsbelangen KantensDe inning van de contributie werd de afgelopen jaren in het najaar gehouden. We willen dit nu graag vóór de zomervakantie afgerond hebben, zoals ook in het huishoudelijk reglement staat beschreven, namelijk voor 1 juli.
De inning van de contributie zal verlopen zoals dat de laatste twee jaren is verlopen. U krijgt eind mei een brief waarin het verschuldigde bedrag wordt genoemd en daarbij het verzoek om het bedrag per bankoverschrijving te voldoen. Voor de leden die niet via bankoverschrijving kunnen of willen betalen, voegen we bij de brief een kleine envelop waarin u contant geld kunt doen. Als u dat alvast klaarzet, komen wij de laatste week in juni deze envelop bij u ophalen.
Iets meer dan de helft van de leden betaalt via bankoverschrijving, maar we hopen dat u allemaal op deze manier betaalt. Wij hebben dan zo weinig mogelijk contant geld en daarnaast hoeven wij u niet (mogelijk meerdere malen)  te bezoeken om het geld op te halen.

Bent u geen lid (meer) en draagt u uw dorp een warm hart toe, word lid!

Vriendelijke groet,
namens het bestuur van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens